El Port de Tarragona creix prop d’un 50% a l’octubre en relació amb l’any passat

Els líquids a doll gairebé tripliquen el seu moviment respecte el mateix mes del 2022
arxiu

20/11/2023

El tràfic marítim del Port de Tarragona durant l’octubre va arribar als 2,97 milions de tones, un 47,6% superior al mateix mes de l’any passat. La xifra el situa com el segon mes amb més activitat de l’any, tan sols per darrere el febrer. Els líquids a doll van ser el motor d’aquest creixement i es van incrementar un 185,9% en relació amb l’octubre del 2022. El cru de petroli ha multiplicat els seus registres per 9,4, fins a les 971.651 tones. Amb tot, la infraestructura tarragonina és la que més va créixer a nivell estatal el setembre, amb un augment del 7,1%, per sobre dels ports de Gijón (6,1%) i Bilbao (3,1%).

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades