Una persona atesa per inhalació de fum i un supermercat evacuat a Reus per l’incendi d’un pati interior

Un treballador havia intentat apagar les flames
Imatge d'arxiu d'una actuació de Bombers.

05/11/2023

Els Bombers han extingit un incendi que s’ha originat en un pati interior del carrer Sant Jaume a Reus. Han rebut l’avís pocs minuts després de les 11 del matí. Quan hi han arribat, han comprovat que el fum havia entrat en un supermercat i que un treballador havia intentat apagar les flames. L’establiment tenia el sistema de ventilació en l’interior d’aquest pati. Per prevenció, el supermercat ha estat evacuat i el treballador ha estat atès pel Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) per inhalació de fum. Ha rebut l’alta in situ. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat 6 dotacions que han treballat en l’extinció, revisió i ventilació de l’edifici. Els Mossos d’Esquadra han precintat la zona i se’n fan ara càrrec de la investigació.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Una víctima mortal en un incendi d’habitatge a Solivella

Una víctima mortal en un incendi d’habitatge a Solivella

Una persona ha mort aquest diumenge al vespre en un incendi d'habitatge a Solivella (Conca de Barberà), segons han informat els Bombers de la Generalitat. Els fets s'han produït en un immoble del carrer Abadia Vella quan passaven uns minuts de tres quarts de set del...