Milers de persones es manifesten a Barcelona sota el lema ‘Aturem el genocidi a Palestina’

"Israel assassina, Europa patrocina" o "boicot a Israel", alguns dels càntics que criden els manifestants
Manifestació sota el lema 'Aturem el genocidi a Palestina' / Maria Asmarat

21/10/2023

Maria Asmarat / Ariadna Comas / Barcelona – Milers de persones –19.000, segons la Guàrdia Urbana, i 70.000, segons els organitzadors– s’han manifestat aquest dissabte a la tarda a Barcelona per denunciar els atacs d’Israel sobre Gaza. Sota el lema ‘Aturem el genocidi a Palestina’, la mobilització ha anat des dels Jardinets de Gràcia fins al Passeig de Gràcia amb Gran Via. A la marxa s’hi han escoltat càntics com “Israel assassina, Europa patrocina” o “boicot a Israel”. A més, s’hi han pogut veure diverses banderes de Palestina. Molts dels assistents han mostrat cartells amb missatges que denuncien el paper de la Unió Europea i els diferents estats davant de la guerra.

La marxa l’han convocat la Comunitat Palestina de Catalunya i la coalició Prou Complicitat amb Israel. Té el suport de més de 200 organitzacions, entitats i moviments socials.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades