Una víctima mortal en un incendi d’habitatge a Solivella

El foc s'ha produït poc abans de les set del vespre en un immoble del carrer Abadia Vella
Imatge d'arxiu. / Bombers

15/10/2023

Una persona ha mort aquest diumenge al vespre en un incendi d’habitatge a Solivella (Conca de Barberà), segons han informat els Bombers de la Generalitat. Els fets s’han produït en un immoble del carrer Abadia Vella quan passaven uns minuts de tres quarts de set del vespre i fins al lloc s’hi han desplaçat vuit dotacions de Bombers de la Generalitat. El foc ja està apagat, tot i que s’estan revisant punts calents. A l’interior de l’habitatge, hi havia una persona, de la qual se’n desconeixen més dades, que ha perdut la vida.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades