Tallada l’AP-7 a Sant Cugat en sentit sud per l’incendi d’un camió que crema completament

Part de la mercaderia ha caigut incendiada a la carretera B-30, i també s'hi impedeix el pas de vehicles
Imatge presa per Jesus Boan (X)

29/09/2023

L’autopista AP-7 està tallada en sentit sud cap a Tarragona a l’altura del quilòmetre 154, en terme municipal de Sant Cugat (Vallès Occidental), després que un camió s’hagi vist involucrat en un xoc per encalç i s’hagi incendiat. Els fets han tingut lloc cap a tres quarts de nou de la nit, i segons expliquen els Bombers part de la mercaderia que duia el vehicle pesant, que no és perillosa, ha caigut a la carretera B-30. Ha calgut, doncs, tallar també aquesta via. Les flames han afectat, igualment, una part de vegetació que hi ha a l’indret. Els Bombers treballen per apagar el camió, completament encès, amb deu dotacions. Les primeres informacions indiquen que hi ha hagut ferits de caràcter lleu.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Una persona mor en un incendi d’habitatge a Badalona

Una persona mor en un incendi d’habitatge a Badalona

Una persona va morir dimecres al vespre en un incendi d'habitatge a Badalona. Els Bombers van rebre pocs minuts abans de les nou l'avís que un incendi afectava un pis en un edifici del carrer de Guifré de la ciutat. Fins al lloc s'hi van desplaçar set dotacions i quan...