Apedreguen els vidres de sis autocars de l’estació de busos de Manresa

Els Mossos han obert una investigació policial per identificar els autors
arxiu

25/09/2023

Un grup de joves ha trencat aquest diumenge a la nit els vidres de, com a mínim, sis autocars de l’estació de busos de Manresa, segons fonts dels Mossos d’Esquadra. Els fets van passar cap a les 9 de la nit, quan un grup d’almenys tres joves ha apedregat els vidres dels autocars que hi estaven estacionats i que, aleshores, estaven fora de servei. Es dona el cas que l’acte vandàlic ha tingut lloc l’endemà d’una baralla multitudinària entre dos grups de joves en ple carrer al Passeig Pere III de Manresa, durant la qual es van tirar cadires i taules d’alguns bars de la zona i molts clients van haver de sortir corrent. Els Mossos han obert una investigació en cada cas i, de moment, desconeixen si hi pot haver alguna relació.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Efectivos del Cuerpo Nacional de Policía buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras, después de que hoy se haya dado a conocer la detención de otras tres personas relacionadas con el caso. El cuarto implicado podría ser un tunecino, implicado...