Un home que podria tenir una arma s’atrinxera en un pis al barri de Sarrià de Barcelona

Els Mossos estableixen un perímetre de seguretat i intenten que deposi la seva actitud

22/09/2023

Un home s’ha atrinxerat des d’aquest matí en un pis al barri de Sarrià de Barcelona, al carrer Duquessa d’Orleans, a prop de l’escola Sagrat Cor, segons ha avançat Rac 1 i han confirmat a l’ACN fonts policials. Els Mossos d’Esquadra, que han rebut l’avís a les 11.15 hores, treballen amb la hipòtesi que podria tenir un arma de foc, tot i que no saben si és real o simulada. Un dispositiu policial que inclou també els serveis de mediació intenta convèncer l’home perquè deposi la seva actitud. S’ha establert un perímetre de seguretat amb els talls de trànsit corresponents.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Efectivos del Cuerpo Nacional de Policía buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras, después de que hoy se haya dado a conocer la detención de otras tres personas relacionadas con el caso. El cuarto implicado podría ser un tunecino, implicado...