El Port de Tarragona reobre l’accés al moll de Llevant després de millorar i actualitzar els accessos de control

Els treballs, amb un pressupost aproximat de 520.000 euros, s'han allargat durant sis mesos
Les barreres d'accés al moll de Llevant del port de Tarragona. / Port Tgna.

13/09/2023

El Port de Tarragona ha reobert aquest dimecres l’accés al moll de Llevant, després de sis mesos, en què s’ha treballat per millorar i actualitzat els accessos de control. El projecte, amb un pressupost de 519.380 euros, també ha tingut en compte els sistemes de la llotja de pescadors i varador del port. L’actuació ha consistit en implementar un nou disseny i desenvolupar un nou sistema tecnològic per tal d’informar i controlar els vehicles i les persones que accedeixin a la zona. El nou equipament permet validar les targetes d’accés dels conductors i les matrícules dels vehicles. També s’ha desplegat un sistema de control d’obertura de les barreres, un de registre en base de dades dels accessos i un de monitoratge i control remot.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades