Detenen a Sant Cugat el fill del cònsol xilè a Barcelona, acusat de fer servir el cotxe oficial per cometre robatoris

Els sis arrestats han quedat en llibertat, mentre Mossos espera permisos especials per poder inspeccionar el vehicle diplomàtic.

13/09/2023

Agents de la Policia Local de Sant Cugat van detectar el passat divendres un vehicle que circulava amb matrícules diplomàtiques pel municipi, on viatjaven sis homes. Un dels ocupants era el fill del cònsol de Xile a Barcelona, publica el digital Eltaquigrafo, notícia que reprodueix el diari 24Horas de Xile.

En adonar-se de la presència policial, el conductor va iniciar una persecució fent cas omís a les ordres dels policies, persecució que va acabar en accident. Els Mossos d’Esquadra van fer-se càrrec dels detinguts, sospitosos d’una temptativa de robatori a una botiga de mòbils de Sant Cugat, on van llençar tapes de clavegueram. Segons Eltaquigrafo, la policia catalana ha hagut de demanar uns permisos especials per poder fer una inspecció a fons del vehicle diplomàtic. Els detinguts han estat posats en llibertat amb mesures cautelars i càrrecs. El fill del diplomàtic xilè haurà de comparèixer a les dependències judicials setmanalment, mentre els altres cinc detinguts ho faran cada 15 dies.

 

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades