Tres morts i un ferit crític en un atropellament múltiple d’un tren a Montmeló

La línia R3 de Rodalies està interrompuda entre Parets i Granollers, on hi ha hagut l'accident. Cinc persones travessaven la via.
arxiu

10/09/2023

Tres persones han mort i una quarta es troba crítica amb una aturada cardiorespiratòria després de ser atropellades per un tren aquest diumenge al vespre a Montmeló (Vallès Oriental). Fonts de Renfe han explicat a l’Agència Catalana de Notícies (ACN) que es tracta d’un grup que, cap a les 20.22 hores, ha creuat la via en un punt no autoritzat entre les estacions de Parets del Vallès i Granollers-Canovelles, al tram de la línia R3. En total eren set persones i els tres que no han estat atropellats han resultat il·lesos però amb una crisi d’angoixa.

L’atropellament ha tingut lloc a prop del Circuit de Catalunya i d’una zona on s’hi celebrava un festival de música techno a l’aire lliure, que és d’on se sospita que provenien les víctimes. Protecció Civil ha posat en alerta el pla per emergències en el transport de viatgers per ferrocarril (Ferrocat).

La línia està aturada mentre s’espera la decisió de les autoritats policials i Rodalies de Catalunya està preparant un servei alternatiu per carretera. Segons Adif, els trens de l’R3 circulen entre l’Hospitalet de Llobregat i Parets del Vallès i de Granollers cap al nord, cap a Vic, Ripoll i Puigcerdà. El tren que els ha envestit feia el trajecte entre l’Hospitalet i Vic.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

El terratrèmol del Marroc supera els 2.000 morts i els 2.000 ferits

El terratrèmol del Marroc supera els 2.000 morts i els 2.000 ferits

El fort terratrèmol del Marroc ha provocat almenys 2.012 morts i 2.059 ferits –1.404 dels quals de gravetat–, segons l'últim balanç facilitat pel Ministeri de l'Interior i recollit per la televisió estatal SNRT. El sisme, de magnitud 6,8 a l'escala de Richter, es va...