Repsol compra ConnectGen a Quantum Capital Group per 715 MEUR per entrar al negoci eòlic terrestre dels Estats Units

La plataforma s'afegirà als actius solars i d'emmagatzemament que la petroliera ja té a l'Amèrica del Nord
Josu Jon Imaz, CEO de Repsol

07/09/2023

Repsol ha anunciat la compra de la firma ConnectGen a Quantum Capital Group per un import de 768 milions de dòlars (715 milions d’euros), segons el comunicat de premsa transmès per la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Amb la compra, la firma energètica espanyola entra al negoci eòlic terrestre dels Estats Units. ConnectGen té una cartera de projectes de 20.000 megawats. La plataforma d’energia eòlica complementarà els actius solars i d’emmagatzemament que Repsol ja té a l’Amèrica del Nord. L’operació reforça la posició de la petroliera en el sector de les energies renovables i expandeix la seva presència internacional. Repsol pretén arribar el 2030 a 20.000 megawatts de capacitat instal·lada.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Flash: Google pateix una caiguda d’una hora a nivell mundial

Flash: Google pateix una caiguda d’una hora a nivell mundial

Cap a les nou d'aquesta nit, els serveis de Google han patit una interrupció en alguns països del món, informen diversos mitjans internacionals. Gmail,  Youtube op Google Maps són dos dels serveis que han deixat de funcionar momentàniament. No obstant això,...