Mor un menor d’edat en un accident múltiple a l’AP-7, a l’alçada de Roda de Berà

La col·lisió va afectar a deu persones que van ser traslladades als hospitals Joan XXIII i al del Vendrell

17/08/2023

Dimecres a la nit una persona menor d’edat va morir en un accident múltiple a l’autopista AP-7, a l’altura del punt quilomètric 225,5 a Roda de Berà (Tarragonès). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 21.12 h. Per causes que encara s’estan investigant, hi va haver una col·lisió entre quatre turismes. A més de la víctima mortal, hi va haver deu afectats més: un home ferit greu traslladat a l’hospital Joan XXIII de Tarragona, una dona ferida menys greu traslladada al mateix hospital, quatre ferits lleus, traslladats a l’hospital del Vendrell, i quatre persones més ateses que van ser donades d’alta al lloc dels fets. L’autopista va quedar tallada a Roda de Berà en sentit nord fins a les 22.35 h, provocant 5 km d’aturades en sentit nord.

A partir de les 22.35 h, es va obrir un carril per circular. Finalment, a les 00.45 h, la situació es va normalitzar.

Arran de la incidència, es van activar vuit patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i tretze unitats terrestres del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), a més de dos equips de psicòlegs.

Amb aquesta víctima, són 99 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Mor una conductora de Reus en un xoc frontal a Riudoms

Mor una conductora de Reus en un xoc frontal a Riudoms

La conductora d'un cotxe ha mort aquest diumenge a la tarda en un xoc frontal entre dos turismes a la TV-3141 a Riudoms. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, es tracta d'una veïna de Reus de 40 anys. L'avís de l'accident s'ha rebut a les 14.13 hores al...

Un mort, un ferit greu i dos de lleus en un xoc frontal a Alcover

Un mort, un ferit greu i dos de lleus en un xoc frontal a Alcover

Un mort, un ferit greu i dos de lleus és el balanç d'un xoc frontal que ha tingut lloc aquest dimarts a la tarda al quilòmetre 24,2 de la carretera C-14, en terme municipal d'Alcover (Alt Camp), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Els Mossos...