El jutjat deixa en llibertat dos detinguts a Salt per tinença il·lícita d’explosius i armes

El magistrat acorda compareixences periòdiques, la retirada el passaport i la prohibició de sortir del territori

17/08/2023

El jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona ha deixat en llibertat provisional dos detinguts a Salt (Gironès) per tinença il·lícita d’explosius i armes, informa el TSJC. Els Mossos d’Esquadra van detenir els dos sospitosos arran d’un operatiu desplegat dimarts. Segons ha avançat el Diari de Girona, els agents van escorcollar dos domicilis, un al carrer Miquel de Palol i l’altre al passeig dels Països Catalans. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) informa que els dos arrestats han passat a disposició judicial aquest dijous i s’han acollit al dret a no declarar. Com a mesures cautelars, el magistrat ha acordat compareixences periòdiques, la retirada del passaport i la prohibició de sortir del territori.

La causa està oberta per tinença il·lícita d’explosius i armes. El jutjat de guàrdia s’inhibirà a l’oficina de repartiment perquè no es coneix la data exacta d’inici del delicte investigat i, per tant, no hi ha un jutjat concret que hagi d’assumir la investigació perquè fos el que estigués de guàrdia en el moment en què els sospitosos haurien començat l’activitat delictiva.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades