Una doble incidència a la infraestructura i la caiguda d’un cotxe a la via compliquen la circulació de trens a Ponent

L'alta velocitat no para a Lleida i les línies R13 i R14 de Rodalies circulen per carretera de Juneda a Puigverd
Estació Lleida-Pirineus / Laura Cortés

13/08/2023

Una doble incidència a la infraestructura ferroviària a l’estació de Lleida-Pirineus i entre les Borges Blanques i Montagut provoca retards als trens d’alta velocitat provinents de Saragossa i de Madrid aquest diumenge a la nit. Segons ha informat Adif, el gestor de la infraestructura, els trens provinents del centre de la península no s’aturen a Lleida sinó que paren directament a l’estació de Camp de Tarragona. Els passatgers que van a la capital del Segrià ho estan fent per carretera des de l’estació tarragonina, situada a la Secuita (Tarragonès).

A aquesta incidència cal sumar-hi la caiguda d’un cotxe a les vies d’ample ibèric entre Juneda (Garrigues) i Puigverd de Lleida (Segrià), que ha obligat a interrompre el pas de combois de les línies R13 (Barcelona-Valls-Lleida) i R14 (Barcelona-Reus-Lleida) de Rodalies de Catalunya. La connexió entre aquestes dues estacions es fa per carretera. Protecció Civil ha posat en prealerta el pla per emergències en el transport de viatgers per ferrocarril (Ferrocat).

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades