Mor l’home que va rebre un tret d’un mosso després de robar un cotxe i intentar envestir una patrulla

Els fets es van produir en un control a l'A-7 al Baix Camp i es troben sota investigació judicial
Albert Segura

13/08/2023

L’home que ahir dissabte va quedar ferit crític en rebre un tret d’un mosso després de robar un cotxe i intentar envestir una patrulla ha mort a l’hospital Joan XXIII de Tarragona, segons han informat els Mossos d’Esquadra. Els fets es troben sota investigació judicial i de les mateixes unitats del cos de Mossos. El succés es va produir cap a les 12.40 hores del migdia quan el presumpte lladre va robar un cotxe al carrer d’Amèrica, en ple centre d’Amposta (Montsià), i va fugir en direcció Tarragona. Una patrulla dels Mossos va començar una persecució del vehicle per poder detenir el pispa i es va muntar un control policial al quilòmetre 1.122 de l’N-340, on es converteix en l’autovia A-7, a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant (Baix Camp).

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades