Ferit crític per un tret dels Mossos el lladre d’un cotxe en escapar d’un control i intentar envestir els agents a l’A-7

Els fets han passat aquest dissabte al migdia a l'Hospitalet de l'Infant després que l'home robés un vehicle a Amposta

12/08/2023

Un home ha resultat ferit crític per un tret dels Mossos d’Esquadra després d’escapar d’un control i intentar envestir una patrulla policial a l’autovia A-7, a l’altura de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant (Baix Camp). Els fets han tingut lloc a un quart d’una del migdia d’aquest dissabte, quan l’home ha intentat eludir el control policial i ha provat de xocar contra els agents. Instants abans, el lladre ha robat un cotxe al carrer d’Amèrica, en ple centre d’Amposta (Montsià), i ha fugit en direcció Tarragona. Una patrulla dels Mossos ha començat una persecució del vehicle per poder detenir el pispa i s’ha muntat un control policial al quilòmetre 1.122 de l’N-340, on es converteix en l’autovia A-7.

Quan el lladre ha arribat a aquest punt, ha vist que no podia continuar, ha decidit fer mitja volta però s’ha trobat de cara amb la patrulla de Mossos que el perseguia. Segons la policia, el conductor ha intentat envestir la patrulla i un dels agents ha obert foc contra el cotxe robat. Una de les bales ha travessat el vidre davanter i ha impactat al cap de l’home. L’afectat ha estat evacuat pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) en estat crític a un centre hospitalari. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació del cas i Afers Interns revisarà l’actuació dels agents, seguint el protocol establert sempre que es fa ús de l’arma reglamentària.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades