Mor una persona i diverses resulten ferides en un xoc entre un turisme i un camió a la C-12 a Tortosa

La carretera està tallada en ambdós sentits i es fan desviaments pel lateral.

11/08/2023

Una persona ha mort aquest divendres a la tarda en un xoc frontal entre un turisme i un camió a la C-12 al seu pas per Tortosa, sentit Aldover (Baix Ebre). Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, l’accident s’ha produït al voltant de les 15.48 hores al punt quilomètric 21,6, quan un camió ha envaït el carril contrari per causes que encara s’estan investigant. A causa de la col·lisió, el conductor del turisme ha perdut la vida i una altra persona ha estat traslladada a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona en estat crític. Dues persones més han resultat ferides menys greu i lleu i s’han traslladat a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. La carrereta es manté tallada en ambdós sentits i es fan desviaments pel lateral.

Fins al lloc dels fets s’hi han traslladat sis dotacions dels Bombers, tres dels Mossos d’Esquadra, un helicòpter del SEM i tres ambulàncies. Amb aquesta víctima, són 97 les persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya aquest 2023.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Mor una conductora de Reus en un xoc frontal a Riudoms

Mor una conductora de Reus en un xoc frontal a Riudoms

La conductora d'un cotxe ha mort aquest diumenge a la tarda en un xoc frontal entre dos turismes a la TV-3141 a Riudoms. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, es tracta d'una veïna de Reus de 40 anys. L'avís de l'accident s'ha rebut a les 14.13 hores al...

Un mort, un ferit greu i dos de lleus en un xoc frontal a Alcover

Un mort, un ferit greu i dos de lleus en un xoc frontal a Alcover

Un mort, un ferit greu i dos de lleus és el balanç d'un xoc frontal que ha tingut lloc aquest dimarts a la tarda al quilòmetre 24,2 de la carretera C-14, en terme municipal d'Alcover (Alt Camp), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Els Mossos...