Renfe expedienta un interventor de Tortosa per suposadament mantenir relacions sexuals a la cabina del tren

L'acció va comportar que el comboi de l'R16 sortís 30 minuts més tard del previst

10/08/2023

Renfe ha obert un expedient a un interventor de Tortosa a qui un maquinista acusa de mantenir relacions sexuals a la cabina del tren i provocar retards de més de 30 minuts en el servei, segons ha avançat el Diari de Tarragona i ha confirmat l’ACN. Els fets van tenir lloc dimecres a les nou del vespre a un dels combois de l’R16 que sortia de la capital del Baix Ebre en direcció França. Segons aquestes informacions, en entrar al vehicle, el maquinista va trobar-se l’interventor mantenint relacions sexuals amb una dona a la zona on es troben els comandaments per a la seva conducció. Una situació que el conductor del comboi va traslladar i denunciar a Renfe. A més, es va negar a utilitzar la mateixa cabina i va demanar un canvi de tren.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades