Recuperen a Bèlgica quatre pintures robades a una galeria de Palma

09/08/2023

La Policia Nacional han recuperat quatre pintures a l’oli sostretes a Palma, a Mallorca. Es tracta de quatre de les set obres, valorades en 31.000 euros, -dels artistes José Cheetham, Marc Badia, Dimitros Tade i Fabio Finamore- que un particular tenia exposades a una galeria de Palma (Mallorca) i que van ser objecte d’apropiació indeguda per part de diversos subjectes.

Els investigadors espanyols van identificar els presumptes responsables dels fets i, a través de l’Agregat d’Interior a Bèlgica, en col·laboració amb la Inspecció del Ministeri d’Economia d’aquest país, finalment se’ls va poder localitzar en territori belga.

Gràcies a la ràpida actuació de totes les unitats implicades en la investigació es va esbrinar el lloc on amagarien les obres, per la qual cosa va practicar una entrada i registre que va donar com a resultat la immediata intervenció de quatre de les set obres denunciades. Els presumptes responsables van ser denunciats, així com l’empresa a través de l’actuaven, ubicada a Brussel·les. La Fiscalia de Bèlgica ha disposat el lliurament dels olis al propietari.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades