Una mànega de mar provoca desperfectes al Club Nàutic Cambrils

S’està treballant per solucionar els danys i poder tornar a la normalitat
Imatge penjada a la xarxa X per Ed. Gibert on es pot veure una terrassa després del pas de la mànega.

07/08/2023

Una mànega de mar ha causat aquesta matinada desperfectes al Club Nàutic Cambrils. El pas de la mànega, que ha entrat pel varador seguint per la zona de la secció de vela i el vial per sortir a la platja, ha causat danys en algunes embarcacions i en alguns espais del club, com el sostre de l’escola de vela i del bar Barlovento. Com a mesura de protecció, els edificis i zones que han patit destrosses o despreniments han estat precintats. Una vegada quedin resoltes, s’aniran reprenent les activitats del Club fins a recuperar la normalitat.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades