Localitzen un cos sense vida en una petita illa del riu a Móra d’Ebre

Bombers i Mossos busquen un home de 32 anys que va caure a l'Ebre dissabte a la mitjanit

07/08/2023

Els Bombers han localitzat aquest dilluns al migdia un cos sense vida en una petita illa del riu Ebre. Caldrà confirmar si es tracta de l’home de 32 anys que, dissabte a la mitjanit va caure a l’aigua i va desaparèixer, a la zona de l’embarcador de Móra la Nova. Aquest diumenge i aquest dilluns al matí un dispositiu dels Bombers han fet la recerca per la zona. Hi ha participat les unitats subaquàtiques del GRAE, la unitat canina, un helicòpter i unitats terrestres dels Bombers així com dels Mossos d’Esquadra.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades