Mor una conductora de Reus en un xoc frontal a Riudoms

Ja són 95 les víctimes mortals en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.
arxiu

06/08/2023

La conductora d’un cotxe ha mort aquest diumenge a la tarda en un xoc frontal entre dos turismes a la TV-3141 a Riudoms. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, es tracta d’una veïna de Reus de 40 anys. L’avís de l’accident s’ha rebut a les 14.13 hores al quilòmetre 3,4 de la TV-3141, entre Reus i Cambrils. El conductor de l’altre turisme ha resultat ferit menys greu i ha estat traslladat a l’hospital Sant Joan de Reus. Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat –que han realitzat tasques d’excarceració– i tres unitats i el suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima, ja són 95 les persones que han perdut la vida en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya. Prèviament, aquest diumenge al matí un motorista havia mort en sortir de la via i impactar contra un senyal a l’N-II a Maçanet de la Selva.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Un mort, un ferit greu i dos de lleus en un xoc frontal a Alcover

Un mort, un ferit greu i dos de lleus en un xoc frontal a Alcover

Un mort, un ferit greu i dos de lleus és el balanç d'un xoc frontal que ha tingut lloc aquest dimarts a la tarda al quilòmetre 24,2 de la carretera C-14, en terme municipal d'Alcover (Alt Camp), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Els Mossos...