Mor el propietari i fundador de l’administració La Bruixa d’Or de Sort, Xavier Gabriel

Va ser pioner en vendre dècims per internet i va introduir el ràfting a la comarca del Pallars Sobirà
Va ser pioner en vendre dècims per internet i va introduir el ràfting a la comarca del Pallars Sobirà. / Marta Lluvich

05/08/2023

El propietari i fundador de l’administració La Bruixa d’Or de Sort, Xavier Gabriel, ha mort aquest dissabte, segons ha pogut saber l’Agència Catalana de Notícies (ACN). Conegut per ser el propietari de l’administració de loteria que més ven a l’Estat, va ser pioner en la venda de dècims per internet i va aconseguir guanyar més de 60 milions d’euros per sorteig. També va introduir el ràfting a la comarca del Pallars Sobirà ajudant, així, a la recuperació econòmica del territori. Amb 27 anys va deixar la banca pel món dels negocis i durant la seva trajectòria com a empresari ha rebut 32 premis. Gabriel també va explicar l’any 2002 les seves vivències al llibre ‘El creador de La Bruixa d’Or’ i va desvetllar ‘Les 13 claus de la Sort’ el 2008.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Flash: Mor la periodista María Teresa Campos als 82 anys

Flash: Mor la periodista María Teresa Campos als 82 anys

La periodista María Teresa Campos ha mort aquest dimarts als 82 anys a l'Hospital Universitari Fundación Jiménez Díaz de Madrid. Campos va ingressar amb pronòstic reservat a causa d'una insuficiència respiratòria aguda, i dilluns a primera hora de la tarda l'hospital...

Mor l’exciclista Federico Martín Bahamontes

Mor l’exciclista Federico Martín Bahamontes

L'exciclista Federico Martín Bahamontes ha mort aquest dimarts als 95 anys, serà recordat, a més de per la seva faceta escaladora, com el primer espanyol que va inscriure el seu nom com a guanyador del Tour de França, el 1959. Bahamontes, nascut al petit poble toledà...

Mor la cantant i actriu britànica Jane Birkin als 76 anys

Mor la cantant i actriu britànica Jane Birkin als 76 anys

La cantant i actriu britànica Jane Birkin ha mort als 76 anys després de desenvolupar la pràctica totalitat de la seva carrera artística a França, encara que feia temps que estava apartada de l'escena per problemes de salut. El canal BFMTV va revelar la mort al seu...