La baixada de la tramuntana permet enlairar els hidroavions a l’incendi de Portbou que porta unes 500 hectàrees cremades

Hi ha uns 300 bombers treballant, alguns d'ells voluntaris de fora la demarcació de Girona, ja que estan en vaga

05/08/2023

Gerard Vilà/Carola López/Llançà – La baixada de la tramuntana a l’Alt Empordà ha permès enlairar els primers hidroavions a l’incendi de Portbou (Alt Empordà). De moment són dos aeronaus de vigilància i atac (AVA) de la Generalitat que estan avaluant les condicions de vent per descarregar aigua als focus que hi ha actius. A més, hi ha diversos avions FOCA del Ministeri de l’Interior que també estan a punt per si cal actuar a l’incendi, on ja hi ha sis helicòpters. El foc ha cremat prop de 500 hectàrees i el flanc dret és el que continua preocupant als Bombers que es mostren “contents” de com evoluciona. Ara mateix hi ha uns 300 efectius a la zona amb el suport d’alguns bombers voluntaris de fora la demarcació de Girona, ja que estan en vaga.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Una persona mor en un incendi d’habitatge a Badalona

Una persona mor en un incendi d’habitatge a Badalona

Una persona va morir dimecres al vespre en un incendi d'habitatge a Badalona. Els Bombers van rebre pocs minuts abans de les nou l'avís que un incendi afectava un pis en un edifici del carrer de Guifré de la ciutat. Fins al lloc s'hi van desplaçar set dotacions i quan...