Els Mossos detenen dos homes en un punt de venda de cocaïna i haixix molt actiu en un pis de la Pineda, a Vila-seca

També utilitzaven un cotxe amb la cocaïna amagada a les nanses de subjecció de les portes. / CME

05/08/2023

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat un punt de venda de cocaïna i haixix molt actiu situat en un pis de la Pineda, a Vila-seca (Tarragonès), i han detingut dos homes de 44 i 49 anys com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues. L’operació policial es va iniciar al març quan es va arrestar un dels sospitosos en un control rutinari a la via pública amb 2,5 grams de cocaïna en diversos sobres monodosi i diners en efectiu. Aquesta detenció va permetre ubicar un punt de venda al detalla de droga en un pis de la Pineda, liderat per dos homes amb antecedents amb diversos antecedents. Els traficants venien la droga des d’aquest pis, però també utilitzaven un cotxe amb la cocaïna amagada a les nanses de subjecció de les portes.

20.000 euros en droga al pis de Vila-seca

Els traficants prenien diverses mesures de contra vigilància per alertar de la presència policial, però es van intervenir una desena de dosis de cocaïna i una peça d’haixix a diversos compradors. Els Mossos van sol·licitar al Jutjat d’Instrucció 1 de Tarragona una entrada i escorcoll de l’immoble, on es van trobar 300 grams de cocaïna en roca, 20 embolcalls en monodosi de cocaïna preparada per a la seva venda i 200 grams d’haixix, la majoria en peces petites destinades al tràfic al detall. Al pis també van localitzar-hi 765 euros en efectiu, tres bàscules de precisió i material per embolcallar i distribuir la substància estupefaent. Es calcula que la droga tindria un valor de venda al detall d’uns 20.000 euros, aproximadament.

En paral·lel, al vehicle propietat del detingut de 44 anys es van trobar amagades 14 dosis de cocaïna preparades per a la seva venda. Els dos detinguts, que acumulen una trentena d’antecedents, han passat aquest dissabte a disposició judicial.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades