Els Bombers aixequen el confinament amb restriccions a Colera, Portbou i les urbanitzacions de Llançà

El cos confia en què s'estabilitzarà l'incendi en les properes hores i confirmen que ja no creix
El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, durant l'atenció als mitjans. / Gerard Vilà/Carola López

05/08/2023

Gerard Vilà/Carola López/Llançà – Els Bombers han aixecat el confinament amb restriccions a Colera, Portbou i les tres urbanitzacions de Llançà (Alt Empordà). En concret, a partir de les vuit del vespre es permetrà circular per l’N-260 a veïns, residents, turistes, treballadors i els serveis d’emergències. El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha explicat que s’enviarà un missatge per part de Protecció Civil a la ciutadania avisant que s’ha aixecat la restricció. Elena ha explicat que les hectàrees cremades continuen sent 573 i, per tant, el perímetre de l’incendi no ha crescut. Per això, el conseller espera que els Bombers puguin donar per estabilitzat el foc en les properes hores. En aquest mateix sentit s’ha expressat el cap de l’operatiu, Jordi Martín.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Una persona mor en un incendi d’habitatge a Badalona

Una persona mor en un incendi d’habitatge a Badalona

Una persona va morir dimecres al vespre en un incendi d'habitatge a Badalona. Els Bombers van rebre pocs minuts abans de les nou l'avís que un incendi afectava un pis en un edifici del carrer de Guifré de la ciutat. Fins al lloc s'hi van desplaçar set dotacions i quan...