Cinc detinguts a Salou durant inspeccions a locals d’oci per reomplir ampolles de Whisky amb producte de baixa qualitat

Hi ha 28 identificats en una operación conjunta de Mossos, Policia Nacional, Guardia Civil i Policia Local en locals d'oci nocturn.
Material utilitzat per reomplir ampolles de marca amb producte de baixa qualitat. / SG.

04/08/2023

Mossos d’Esquadra, Policia Nacional, Guàrdia Civil i Policia Local a la localitat de Salou, per al control de l´oci nocturn a Salou es va saldar amb 28 identificats i 5 detinguts durant inspeccions a locals d’oci nocturn de la població. La seguretat ciutadana i ordre públic va anar a càrrec de Mossos d’Esquadra, mentre que les gestions de documentació i estrangeria ho van ser de Policia Nacional. La Policia Local va supervisar el compliment adequat de les ordenances municipals i la Guàrdia Civil, com a resguard fiscal, va inspeccionar l’existència d’activitats de frau, contraban i impostos especials sobre begudes i alcohols.

S’inspeccionaren cinc locals d’oci nocturn de Salou, resultant de les inspeccions un total de 28 persones identificades, 5 persones detingudes per delictes contra la salut pública, estrangeria i desobediència i 6 actes de denúncia administrativa, 5 per la venda de tabac tipus shisa i una per venda de begudes espirituoses sense etiquetar, descobrint en un dels locals material per farcir ampolles.

El farciment d’ampolles amb alcohols de pitjor qualitat, sense haver estat sotmès a controls de qualitat i mitjançant sistemes no autoritzats, constitueix un frau per als clients del local i una infracció en matèria de consum. Per tot això, s’han denunciat aquestes pràctiques a les autoritats duaneres i de consum competents.
La Guàrdia Civil en la tasca de control fiscal vetlla pel compliment de la normativa que regula les activitats relacionades amb la venda d’alcohols i tabac o qualsevol producte que pugui ser falsificat, procedent de contraban o que hagi estat manipulat.
La coordinació de tots els cossos policials millora l’eficàcia de l’actuació policial en benefici de tots els ciutadans.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades