Tallada l’AP-7 a Santa Perpètua de Mogoda per un accident entre un turisme i un camió que transportava porcs

Trànsit informa que l'autopista es troba tallada en sentit nord i que s'han pogut obrir dos carrils en sentit sud
Un camió que transportava porcs bolcat i amb la cabina incendiada, en un accident amb un turisme a l'AP-7 en sentit nord a Santa Perpètua de Mogoda. / Bombers G.

31/07/2023

L’AP-7 es troba tallada aquest dilluns al migdia a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental) per un accident en què s’han vist implicats un turisme i un camió que transportava porcs, que ha bolcat i després se li ha encès la cabina. El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que la via es troba tallada en sentit nord i que, en sentit sud, s’han pogut obrir dos carrils entre Barberà i Santa Perpètua després que també s”haguessin de tancar per la presència d’animals a la calçada. Hi ha retencions des de Sant Cugat del Vallès i Trànsit recomana com a vies alternatives la C-16 i la C-25. Els Bombers han activat vuit dotacions terrestres i un helicòpter i l’incendi ja està apagat.

D’altra banda, el SCT informa que a l’AP-7 també hi ha un accident a Cardedeu (Vallès Oriental) que talla un carril en sentit nord i provoca dos quilòmetres de cua des de la Roca del Vallès.

 

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades