Es prorroga dos mesos la restricció d’accedir amb patinets elèctrics als busos de Tarragona

Es prorroga dos mesos la restricció d'accedir amb patinets elèctrics als busos de Tarragona.
Un autobús de Tarragona circulant pel centre de la ciutat / Mar Rovira

28/07/2023

L’Empresa Municipal de Transports de Tarragona amplia el temps de restricció temporal d’accés pels patinets elèctrics i altres vehicles VMP dins dels autobusos municipals fins al pròxim 31 d’octubre. La limitació es va iniciar l’1 de febrer i havia de durar sis mesos, fins al 31 d’agost, seguint les recomanacions de l’ATM del Camp de Tarragona, de l’ATM de Barcelona i de la Generalitat. El grup de treball, amb agents del sistema de transport i de l’àmbit de la seguretat treballen per determinar les condicions d’ús i accés amb seguretat als serveis de transport públic d’aquest tipus de vehicles.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades