El vot estranger deixa sense canvis el repartiment de diputats del Congrés a Tarragona i Girona

Eren les dues demarcacions catalanes on hi havia escons amb risc de canviar de mans
Foto: Alba Mor

28/07/2023

El recompte del vot CERA, de residents a l’estranger, a les circumscripcions de Girona i Tarragona no ha modificat el repartiment d’escons del 23-F a aquestes demarcacions, que eren les dues que tenien risc de patir canvis a Catalunya. A Girona el PP va quedar a només 363 vots d’obtenir un escó de Junts, que finalment manté el partit independentista. En el recompte dut a terme aquest divendres Junts ha aconseguit 336 vots de residents a l’estranger i el PP 275, que no han estat suficients per apoderar-se de l’escó en disputa. Pel que fa a Tarragona, era el PSC qui podia arrabassar un escó a Junts, ja que es va decidir per una diferència de només 1.298 vots en l’escrutini provisional del 23-J.

Finalment, Junts també manté l’escó a Tarragona després d’haver obtingut 200 vots i que el PSC n’hagi sumat 658.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades