Troben morta una dona de 27 anys amb signes de violència en un pis de Girona

Els Mossos obren una investigació per esclarir els fets i identificar els autors del succés
Carrer de Bilbao, a Girona, on s'ha registrat el succés. / GM

27/07/2023

Una dona de 27 anys ha estat trobada morta amb signes de violència en un pis de Girona aquest dijous a la tarda, al número 11 del carrer Bilbao. Segons han informat els Mossos, els fets han tingut lloc cap a un quart de sis. A aquella hora el cos policial ha rebut un avís que informava de la troballa del cadàver. Diverses dotacions policials s’han desplaçat al lloc dels fets, així com efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que han confirmat la mort. Agents de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) han obert una investigació per esclarir els fets i identificar els autors.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades