Mor ofegat un home a la platja del Miracle de Tarragona

En el que va de temporada de bany, encetada el 15 de juny, han mort 16 persones a les platges catalanes.
Platja del Miracle / Arxiu

26/07/2023

Un home d’entre 25 i 30 anys ha mort ofegat aquest dimecres al vespre a la platja del Miracle de Tarragona, segons Protecció Civil. El cos d’emergències indica que un testimoni ha trucat al telèfon 112 cap a dos quarts de vuit alertant que una persona tenia dificultats per sortir de l’aigua. En aquell moment ja no hi havia servei de vigilància, que acaba a les set de la tarda. L’operatiu de rescat ha mobilitzat dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), set dotacions dels Bombers, amb GRAE muntanya i un helicòpter amb subaquàtics del GRAE, unitats de Salvament Marítim, de la Creu Roja, de Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana de Tarragona i Guàrdia Civil. La Guàrdia Civil és el cos que instrueix les diligències policials.

Segons ha informat Protecció Civil, un binomi de Bombers ha pogut treure l’home de l’aigua quan surava a 50 metres de la costa i l’han dut a la sorra. Un cop allà, els membres del SEM li han fet maniobres de reanimació, però no ha estat possible salvar-li la vida.

Fins ara han mort setze persones a les platges catalanes en la temporada de bany, que va del quinze de juny al quinze de setembre. En la mateixa data de l’any passat havien mort onze persones.

Protecció Civil demana extremar les precaucions a les platges, piscines i aigües interiors coincidint amb uns dies de temperatures molt altes.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades