Ricomà deixarà l’acta de regidor el pròxim dijous i marxa lamentant “les elits que frenen la Tarragona del segle XXI”

L'exalcalde s'acomiada fent una crida a "cohesionar urbanísticament" la ciutat i defensant "un relleu dels lideratges"
Pau Ricomà, exalcalde de Tarragona, acomiadant-se en una roda de premsa a l'ajuntament / Foto: Arnau Martínez

25/07/2023

Arnau Martínez / Tarragona – Pau Ricomà, qui ha estat alcalde de Tarragona entre el 2019 i el passat mes de juny, deixarà l’acta de regidor el pròxim dijous 27 de juliol durant la celebració del ple ordinari. Ricomà s’ha acomiadat aquest matí en una roda de premsa lamentant el paper de les “elits amb poc enginy i porucs amb poca força que posen el fre al desenvolupament de la Tarragona del segle XXI”. En aquest sentit, ha demanat un “relleu dels lideratges”. “Convé que científics, geògrafs, de medi ambient, artistes a l’ombra de la universitat, prenguin les regnes de Tarragona”, ha clamat. Com a repte de ciutat, el republicà també ha fixat la “cohesió urbanística”, que comporta una “cohesió cultural”, ha indicat. Carles Farré serà qui substituirà al setembre a Ricomà.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades