Una conductora de 41 anys mor en un xoc frontal causat per un cotxe que anava contra direcció a la C-25 a Vilobí d’Onyar

L'accident ha deixat dos ferits més: el conductor que anava contra direcció i la conductora d'un tercer vehicle
El cotxe que circulava en sentit contrari per la C-25 que va generar l'accident. / Redacció

24/07/2023

Una dona de 41 anys ha mort en un xoc frontal provocat per un cotxe que circulava contra direcció a la C-25, a Vilobí d’Onyar (Selva). L’accident s’ha produït aquest diumenge cap a tres quarts d’onze de la nit. Per causes que es desconeixen, el vehicle anava contra sentit i ha envestit la conductora, veïna de la Santa Coloma de Farners (Selva), que circulava per l’altre carril. En l’accident, s’hi ha vist implicat un tercer turisme que ha sortit de la calçada, la conductora ha resultat ferida menys greu i ha estat traslladada a l’hospital Santa Caterina. El conductor del vehicle que ha circulat contra direcció ha quedat ferit greu i ha estat evacuat al Trueta de Girona.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades