El PNB tanca la porta a una negociació per fer president Alberto Núñez Feijóo

El comitè executiu de la formació ha pres la decisió en una reunió aquest migdia
El portaveu del PNB al Congrés, Aitor Esteban / Congrés dels Diputats

24/07/2023

El Partit Nacionalista Basc (PNB) ha anunciat aquest dilluns a la nit que no negociarà amb el PP una investidura d’Alberto Núñez Feijóo per a la presidència del govern espanyol, l’endemà de les eleccions que li han donat una victòria insuficient per arribar a la Moncloa. Fonts del partit basc han explicat que el president de la formació, Andoni Ortuzar, ha telefonat aquesta nit a Feijóo -que havia provat de contactar amb ell prèviament al llarg del dia- i li ha traslladat la negativa a iniciar converses de cara a facilitar la seva investidura. Les mateixes fonts indiquen que la decisió s’ha acordat en la reunió que l’Euzkadi Buru Batzar (el comitè executiu de la formació) ha mantingut aquest migdia.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades