La Junta Electoral obliga Vox a permetre l’accés de TV3 a la nit electoral del 23-J, però el partit diu que no acatarà

A Madrid la formació de Santiago Abascal ha vetat també 'El País' i la 'Cadena SER'
Alba Mor

23/07/2023

La Junta Electoral Provincial de Barcelona ha obligat aquest diumenge a Vox a permetre l’accés dels periodistes de TV3 al seguiment de la nit electoral a la seva seu a Barcelona, decisió que el partit assegura que no acatarà. Segons un escrit firmat per la secretaria de l’organisme, s’estima la petició formulada aquest dissabte per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) requerint a la formació de Santiago Abascal que autoritzi l’accés dels professionals de la televisió pública. Des de Vox, diuen que la decisió de la Junta Electoral és provisional i han decidit mantenir un veto que a Madrid afecta també a El País i la Cadena SER.

En la seva resposta a TV3, la Junta Electoral recorda la “rellevància” de la llibertat “d’expressió i informació” per a una societat democràtica. “No és possible que les formacions polítiques discriminin entre els mitjans de comunicació”, afegeix l’escrit.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades