Batalla campal a una zona d’oci de Sitges i enfrontament d’un grup de joves amb el personal d’una discoteca de Salou

Un grup de joves s'ha enfrontat amb el personal de seguretat d'una discoteca a Salou i hi ha un detingut

23/07/2023

Desenes de persones ha protagonitzat una batalla campal a Sitges (El Garraf) aquesta matinada en una zona d’oci mentre que un grup de joves s’ha enfrontat amb el personal de seguretat d’una discoteca a Salou, segons han confirmat els Mossos a l’ACN. En el primer cas, la batalla ha tingut lloc a les portes d’un local d’oci i han hagut d’intervenir-hi patrulles dels Mossos i la policia local, enmig de llançaments de cadires i ampolles. Finalment, s’ha acabat dispersant el grup i no hi ha detinguts ni tampoc ferits greus. Sí que hi ha un ferit lleu per contusions i no es descarta que n’hi pugui haver algun més. També de matinada un grup de joves s’ha enfrontat amb els vigilants d’una discoteca de Salou i hi ha un detingut.

Segons han confirmat els Mossos, es tracta d’un noi de 18 anys que s’ha detingut per resistència i desobediència a agents de l’autoritat. L’estira i arronsa amb els porters de la discoteca Kiss s’hauria iniciat perquè els joves volien entrar a la discoteca sense pagar. En aquest cas tampoc hi ha hagut ferits greus ni armes, però sí que hi ha una persona amb petites contusions.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades