Presó sense fiança per a Angela Dobrowolski i la seva parella per una dotzena de robatoris en casa habitada

L'exdona del productor televisiu Josep Maria Mainat té diversos procediments oberts
L'exdona de Josep Maria Mainat, Angela Dobrowolski, arriba a la Ciutat de la Justícia de Barcelona acompanyada del seu advocat, Juan Carlos Galván. / Carles Martín

22/07/2023

La jutge ha decretat aquest dissabte presó provisional, comunicada i sense fiança per a Angela Dobrowolski, exdona del productor televisiu Josep Maria Mainat, i la seva parella per una dotzena de robatoris entre els dos en casa habitada, segons fonts judicials. Concretament, a ella se l’acusa de sis robatoris i a ell de cinc. Els dos, que han passat un examen forense, han comparegut davant del jutge aquest dissabte després de ser detinguts. Dobrowolski també està investigada, entre d’altres, per homicidi en grau de temptativa del seu exmarit, Josep Maria Mainat. La dona té diversos procediments oberts per altres delictes com violació de domicili, fer esclatar un explosiu en un bloc de pisos o comunicar-se amb Mainat quan ho tenia prohibit.

Aquest dissabte, la fiscalia havia demanat presó provisional per a Dobrowolski i que aquests procediments s’acumulin al jutjat d’instrucció número 7 de Barcelona.

No serà el primer cop que Dobrowolski trepitgi la presó. Al gener del 2021, el titular del jutjat d’instrucció número 28 de Barcelona en va decretar el seu ingrés per intentar accedir a l’habitatge del productor televisiu a través de la teulada i després que ja hagués estat arrestada quatre cops anteriorment. Aleshores, se li va atribuir un delicte de violació de domicili i dos delictes de trencament de mesura d’allunyament de Mainat i els seus dos fills en comú.

Mig any després, la dona va quedar en llibertat amb mesures cautelars d’allunyament del seu marit, prohibició de sortida del territori i personació periòdica.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades