Un ferit crític, un menys greu i tres lleus en un xoc entre un bus escolar i un camió a l’AP-7, a Maçanet de la Selva

El lesionat de gravetat és un dels monitors que acompanyava una seixantena de menors
SCT

21/07/2023

Un ferit greu i cinc de lleus és el balanç provisional d’un xoc entre un camió i un bus escolar que ha tingut lloc aquest divendres cap a dos quarts de sis de la tarda a l’AP-7, al seu pas per Maçanet de la Selva. El camió ha picat per encalç amb un autobús escolar, a bord del qual viatjaven una seixantena de persones, la majoria menors d’edat que anaven d’esplai. El ferit greu és un dels monitors. Els Bombers han enviat cinc dotacions a l’indret, que han hagut d’excarcerar el conductor del camió, l’estat del qual no ha transcendit en les primeres informacions. L’accident ha obligat a tallar l’autopista en sentit sud i provocava, a les sis de la tarda, sis quilòmetres de retenció cap a aquesta banda i quatre en sentit nord.

Protecció Civil ha informat que s’ha habilitat el pavelló d’Hostalric per acollir els passatgers que no han estat traslladats pel SEM. S’ha activat el pla PROCICAT.

El Servei Català de Trànsit indicava que no es feien desviaments.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades