La nena trobada morta a la platja de Roda de Berà va naufragar a les Balears en una pastera que havia sortit d’Algèria

La menor és el vuitè cos recuperat d'una embarcació on viatjaven quinze persones que no van sobreviure al naufragi
La zona on han trobat el cos sense vida d'un nen d'entre dos i quatre anys a Roda de Berà / Redacció.

18/07/2023

La Guàrdia Civil ha identificat el cos trobat a la platja de Roda de Berà (Tarragonès) el dimarts passat. Es tracta d’una nena de vuit mesos que viatjava amb els seus pares des d’Algèria en una pastera. La travessia es va iniciar el 21 de març d’aquest any i l’embarcació va naufragar dies més tard, el 6 d’abril, en una zona propera a la costa de les Illes Balears. En la pastera, hi viatjaven quinze persones, les quals cap d’elles va sobreviure al naufragi. La víctima és el vuitè cos que es recupera. El jutjat d’instrucció número dos del Vendrell porta la investigació.

La identificació s’ha fet a través de l’anàlisi de les mostres enviades per la Unitat Orgànica de la Policia Judicial de la Comandància de Tarragona, que es va fer càrrec de la investigació. Un cop obtingut el perfil genètic d’aquestes mostres, el servei de criminalista les ha cortejat i ha trobat una coincidència positiva per la relació de parentesc amb una dona “plenament” identificada, el cadàver del qual es va recuperar el dia 6 d’abril d’enguany a les costes balears.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades