Mor la cantant i actriu britànica Jane Birkin als 76 anys

16/07/2023

La cantant i actriu britànica Jane Birkin ha mort als 76 anys després de desenvolupar la pràctica totalitat de la seva carrera artística a França, encara que feia temps que estava apartada de l’escena per problemes de salut. El canal BFMTV va revelar la mort al seu domicili de l’artista, que feia un temps que estava lluny dels escenaris, tot i que havia tornat a la feina puntualment després de patir un atac vascular cerebral el 2021.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Flash: Mor la periodista María Teresa Campos als 82 anys

Flash: Mor la periodista María Teresa Campos als 82 anys

La periodista María Teresa Campos ha mort aquest dimarts als 82 anys a l'Hospital Universitari Fundación Jiménez Díaz de Madrid. Campos va ingressar amb pronòstic reservat a causa d'una insuficiència respiratòria aguda, i dilluns a primera hora de la tarda l'hospital...

Mor l’exciclista Federico Martín Bahamontes

Mor l’exciclista Federico Martín Bahamontes

L'exciclista Federico Martín Bahamontes ha mort aquest dimarts als 95 anys, serà recordat, a més de per la seva faceta escaladora, com el primer espanyol que va inscriure el seu nom com a guanyador del Tour de França, el 1959. Bahamontes, nascut al petit poble toledà...