El noi que va agredir Rajoy el 2015, entra a la redacció d’un diari i fereix un periodista

14/07/2023

El jove que va agredir Rajoy el 2015,  ha estat detingut aquest divendres després d’atacar amb un ganivet un periodista.El jove ha entrat a la redacció de La Veu de Galícia, a Pontevedra, armat amb un ganivet i va atacar una de les dues persones que es trobaven en aquell moment a les instal·lacions. Un periodista va intentar defensar-se de l’atac i va patir talls en un avantbraç i en una mà, va ser atès per l’equip d?una ambulància i finalment traslladat a un centre hospitalari.

Dues de les companyes del periodista, que arribaven en aquell moment a l’oficina, van veure com la víctima sortia de les instal·lacions instant-los a alertar la policia, i després van optar per tancar amb clau la porta i deixar l’agressor tancat a dins fins a l’arribada dels agents.

El noi va destrossar gran part de les instal·lacions i va trencar mobiliari i nombrosos ordinadors. La Policia Nacional, que investiga aquesta agressió, ha traslladat el jove detingut a la Comissaria provincial de Pontevedra mentre agents especialitzats analitzen les instal·lacions de La Voz de Galicia a Pontevedra.

 

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Flash: Un detingut com a sospitós de tres assassinats a Nottingham

Flash: Un detingut com a sospitós de tres assassinats a Nottingham

La policia de Nottingham ha detingut un home com a sospitòs de tres assassinats comesos a la ciutat en les últimes hores, informa la policia de la ciutat. Els agents van ser cridats a Ilkeston Road aquesta matinada, on dues persones van ser trobades mortes al carrer....