Denuncien que una agent de la Policia Nacional s’ha infiltrat tres anys en moviments independentistes de Girona i Salt

La policia va establir una relació sentimental amb un dels encausats pel tall de l'AVE de l'aniversari de l'1-O
Cartells denunciant la infiltració d'una agent de la Policia Nacional en moviments independentistes de Girona i Salt / Marina López

14/07/2023

Marina López / Girona .- Una agent de la Policia Nacional s’hauria infiltrat durant tres anys en moviments socials i independentistes de Girona i Salt (Gironès). Segons ha destapat La Directa, la policia hauria arribat a les comarques gironines el maig del 2020 utilitzant com a identitat el nom de Maria Perelló. Des d’aleshores, i segons han detectat els col·lectius, ha estat vinculada a diferents moviments com l’Espai Antiracista, la Tancada per Drets o la campanya ’21 raons’, en solidaritat als encausats per les mobilitzacions del primer aniversari de l’1-O. Aquest divendres, un dels activistes pendent de judici ha remarcat l’actuació “sense escrúpols, sentiments ni humanitat” de la policia, que durant aquest temps havia establert una relació sentimental amb ell.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades