Troben restes òssies al fons del mar pròxim al passeig de l’Escullera del Port de Tarragona

La Guàrdia Civil no confirma si la troballa pertany a un cos humà

13/07/2023

Un grup de bussejadors han trobat restes òssies al fons marí pròxim al passeig de l’Escullera del Port de Tarragona, segons ha avançat el Diari de Tarragona i ha confirmat l’ACN. La troballa es va produir aquest dimecres a dos quarts de sis de la tarda, quan dues persones que estaven bussejant al parc subaquàtic de la zona van veure dos ossos, els van agafar i els van treure de l’aigua. Les primeres comprovacions per part de la Policia Portuària i de PreventPort van determinar que podria tractar-se d’una tíbia i d’un peroné humans. Tot i així, la Guàrdia Civil no ho ha confirmat a l’espera d’analitzar els ossos i descartar que puguin ser d’origen animal.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades