L’Audiència Nacional arxiva la causa contra Oleguer Pujol per blanqueig de capitals

L'any 2021 el jutge Santiago Pedraz ja havia arxivat la part que afectava el seu soci, Luis Iglesias
Primer pla d'Oleguer Pujol Ferrusola aquest dijous al matí a l'Audiència Nacional. / Xavier Vallbona

13/07/2023

El jutge de l’Audiència Nacional Santiago Pedraz ha arxivat la investigació contra el fill petit de Jordi Pujol, Oleguer Pujol, segons l’escrit que ha avançat ‘El món’ i al qual ha tingut accés l’ACN. Les diligències formen part de la macrocausa que s’instrueix contra els Pujol, i en aquest cas concret s’investigava el fill petit i el seu soci Luis Iglesias per presumpte blanqueig en una gran operació immobiliària a través de la societat Drago Capital. L’instructor afirma que les diligències s’arxiven provisionalment perquè d’allò investigat fins ara “no resulta degudament justificada la perpetració de cap delicte”. Els indicis subministrats per obrir la causa, afegeix, “van ser simples sospites, no aptes per seguir un procediment penal”.

El petit dels Pujol segueix investigat encara, al costat de la resta de germans i del pare, en la causa pels comptes a Andorra.

L’any 2021 Pedraz ja havia arxivat la part que afectava el soci d’Oleguer Pujol, en considerar que no estava prou justificada la participació de Luis Iglesias en els fets.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades