Interior farà un nou simulacre del Plaseqta amb confinament de treballadors a les empreses del polígon de Constantí

L'actuació tindrà lloc el pròxim 30 de novembre i comportarà la mobilització de tots els cossos de seguretat
El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, en roda de premsa a l'edifici del 112 a Reus / Neus Bertola

13/07/2023

Neus Bertola/Tarragona – El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha anunciat un nou simulacre de risc químic per al pròxim 30 de novembre que afectarà les 200 empreses i els 3.000 treballadors del polígon de Constantí (Tarragonès), que s’hauran de confinar. Segons ha explicat, tot i la gran concentració d’activitats i empleats en aquesta àrea, la majoria de les empreses “no estan obligades a tenir plans de protecció”. En aquest sentit, l’objectiu de la Generalitat és donar resposta a les inquietuds del sector, segons Elena. A diferència del de l’any passat, s’activaran tots els cossos de seguretat. Paral·lelament, el conseller d’Interior ha anunciat una nova prova de sirenes per al 20 de setembre. En aquest cas, sí que afectarà el conjunt de la població.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades