Interrompuda la línia ferroviària Lleida-Barcelona per incidència entre Riu Milans i l’Espluga de Francolí

El succés afecta les línies R-13 i R-14 i Renfe gestiona servei alternatiu per carretera

12/07/2023

La línia ferroviària Lleida-Barcelona es troba interrompuda des de poc després de les cinc de la tarda entre les Borges Blanques i la Plana-Picamoixons per una incidència detectada entre Riu Milans i l’Espluga de Francolí, segons ha informat Adif, l’empresa pública que gestiona la infraestructura. La companyia ha indicat que té operaris treballant per solucionar la incidència “en el menor temps possible”. De moment, Renfe ha informat que la situació afecta les línies R-13 i R-14 i que s’està gestionant un servei alternatiu per carretera. Cap tren ha quedat aturat fora d’estacions, per la qual cosa no ha calgut rescatar passatgers.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades