Troben el cos sense vida d’un nen d’entre dos i quatre anys a la platja de Roda de Berà

L'alcalde del municipi apunta que podria tractar-se del cadàver d'un nen migrat mort al Mediterrani
La zona on han trobat el cos sense vida d'un nen d'entre dos i quatre anys a Roda de Berà / Redacció.

11/07/2023

Troben el cos sense vida d’un nen d’entre dos i quatre anys a la platja Costa Daurada de Roda de Berà (Tarragonès), segons ha avançat el Diari de Tarragona i han confirmat fonts policials a l’ACN. Els fets han tingut lloc al voltant de les vuit del matí d’aquest dimarts, quan un treballador de la brigada de neteja de les platges ha donat l’avís. Segons ha detallat l’alcalde del municipi, Pere Virgili, les primeres hipòtesis apunten que podria tractar-se del cadàver d’un nen migrat mort al Mediterrani. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat agents de la Policia Local, dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Civil, qui s’està fent càrrec de la investigació.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades