El Govern obliga des d’aquest dilluns els grans tenidors a passar per una mediació abans d’un desnonament

Capella avança que s'activen 87 oficines per evitar que les persones hagin de marxar de casa seva
La consellera Ester Capella, durant el ple del Parlament / Bernat Vilaró

09/07/2023

El Govern obligarà a partir d’aquest dilluns els grans tenidors a passar per una mediació abans d’interposar una demanda judicial per un desnonament, tal com permet la llei espanyola d’habitatge. Així ho ha avançat la consellera de Territori, Ester Capella, en una entrevista a ‘El Periódico’. “Activarem les 87 oficines de Ofideute per garantir que ningú ha de marxar de casa seva i buscar mecanismes per evitar desnonaments”, ha afegit. La consellera assegura que el Govern ha fet “tots els tràmits” per posar en marxa “tota la maquinària” una vegada ha entrat en vigor la llei espanyola d’habitatge. I creu que els tràmits es poden convalidar abans que es constitueixin les Corts, el 17 d’agost.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades