Les inundacions de la via a Saragossa segueixen causant retards en el servei d’alta de velocitat

Adif està treballant per condicionar la via afectada i els combois amb destí Barcelona estan sent desviats
El logotip d'AVE de Renfe en un tren / Gerard Escaich Folch

07/07/2023

Els serveis ferroviaris d’alta velocitat segueixen registrant retards aquest divendres al matí a causa de les inundacions que dijous van afectar la infraestructura a l’altura de Saragossa. Una intensa tempesta va provocar moltes complicacions a la ciutat. Segons ha informat Adif, s’està treballant per condicionar la via, però segueixen desviant-se els combois amb destí Barcelona des de l’estació de Saragossa – Delicias pel “baipàs de contorn” davant la impossibilitat de circular pel túnel cap al nord. Aquesta operativa és la que genera les alteracions en el servei entre la capital aragonesa i la catalana. La circulació de trens entre les dues ciutats va interrompre’s durant mitja hora dijous al vespre. Va reprendre’s cap a les 20.30 hores.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades